22 жовтня 2018 р.

Радість – це присутність Бога


    21 жовтня 2018 року на парафії Воскресіння Христового УГКЦ м. Івано-Франківська пройшла зустріч учасників дитячої спільноти «Добре серце». Цього разу керівник Ірина Фреїшин запропонувала дітям поговорити про Радість. Вона зауважила на головному, що Людина впродовж усього свого життя живиться Радістю, бо вона народжена для радості в Царстві Божому.
     Під час зустрічі діти роздумували над тим, що радість у житті християнина є доказом того, що Бог діє в нас.
     Діти поділились на дві команди, кожна з яких запропонувала свої цікаві ситуації, як у повсякденному житті людина може прийняти рішення вибрати радість, створити у собі умови для радості. Доречним був перегляд мультфільму про заблукану овечку, після якого діти ділились своїми роздумами про маленькі і великі радощі нашого життя. 
       Уважно вислухавши притчу по якій був створений фільм, учасники спільноти взяли на себе обов’язок впродовж цілого тижня до наступної недільної зустрічі постаратися приносити тільки радісні моменти у життя родини, школи, друзям. На отриманих смайликах вони старанно записали свої зобов’язання на майбутнє. На завершення діти намалювали Ангела, який приносить добро.

Немає коментарів:

Дописати коментар