17 грудня 2018 р.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая!

      
          Плідно потрудились діти спільноти «ДОБРЕ СЕРЦЕ». Адже в цей грудневий час вони не тільки гарно вчилися у школі, були чемними в садочку, вони ще активно вивчали Боже письмо на зустрічах спільноти,  готувались до благодійного ярмарку, готували виступ «Подарунок від святого Миколая». Вже зовсім скоро одне із найулюбленіших свят всієї дітвори – свято подарунків і веселощів, здійснення бажань і сподівань. Скоро прийде святий опікун, принесе в торбині дарунки, то і зустріти його потрібно  справжнім святом.
       У храмі Усіх Святих, що у Калиновій Слободі, найменші учасники спільноти дуже потішили Святого Миколая, а ще й своїх батьків, і всіх парафіян, що спільно молились на недільному Богослужінні.
 
          Цікаво і весело пройшло свято і в Катехетичному центрі Архікатедрального Собору Воскресіння Христового. Маленькі зірочки-сніжинки опустились з небес і ожили. Своїми вогниками-ліхтариками вони вказали дорогу Добру і Людяності. Під час виступу були пісні, танці, багато теплоти і радості. За це святий Миколай обдарував дітей солодкими подарунками.  

           Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар