ГОЛОВНЕ МЕНЮ

18 квітня 2019 р.

Великодній майстер-клас

   13 квітня 2019 року учасники дитячої спільноти «Добре серце» взяли участь у майстер-класі по розпису великодніх сувенірів.
   Традиційно помолившись та пройшовши урок катихизації, діти приступили до особливої роботи. Цього разу маленькі майстри розмальовували дерев’яні заготовки – писанки та зайчики. Перед початком роботи дітям пояснили, що символізує писанка, як саме і для чого колись українці розмальовували курячі яйця до Великодня. Врешті діти взялися за роботу, а найменшим допомагали батьки, адже це не проста робота, вона вимагає пильності і терпіння.
На дерев’яних заготовках різнокольоровими фарбами за допомогою пензлика діти старанно виводили свої неперевершені і неповторні візерунки, символи, орнаменти. Вони дуже хвилювалися, адже це перші їхні великодні шедеври, які займуть достойне місце у пасхальному кошику і будуть тішити всю родину цілий рік!
  
  
   По завершенню майстер-класу всі діти були веселими і щасливими, а батьки пишалися своїми маленькими художниками. Вони стверджували, що такі зустрічі у спільноті «Добре серце» є дуже важливими для дітей. «Для наших дітей це дуже корисні заходи. Ми хочемо, щоб вони знали більше про Бога, про наші українські традиції, звичаї», – ділились с своїми думками батьки.
   Скоро Великдень, а наші діти – учасники спільноти своїми руками вже зробили маленьке диво на прославу Господа, вони вклали у свої вироби гарний настрій та добро своїх маленьких сердець.

Немає коментарів:

Дописати коментар