22 квітня 2019 р.

У Калиновій Слободі діти організували Великодній благодійний ярмарок


      21 квітня 2019 року у храмі Всіх Святих містечка «Калинова Слобода» учасники дитячої спільноти «Добре серце» провели Великодній Благодійний ярмарок. Направду цього року Вербна Неділя була особливою, адже після святої Літургії та освячення вербних гілочок усі парафіяни мали унікальну можливість долучитися до благодійності. На заздалегідь підготовлених полицях діти розмістили власноруч зроблені великодні сувеніри і смачну домашню випічку. 
    «До ярмарку старанно готувалися і діти і батьки. – Говорить керівник спільноти Ірина Фреїшин, – Адже ми маємо вже практику у такій благодійній справі: на свято святого Миколая ми також проводили благодійний ярмарок. За зібрані кошти ми придбали для потребуючих дітей іграшки, засоби гігієни. Діти тоді дуже раділи, що змогли зробити добру справу. Недарма ж наша спільнота носить таку назву – «Добре серце». А тепер усі вилучені кошти ми передали хворому, який дуже потребує і молитовної і фінансової підтримки.
         Щира подяка батькам і діткам нашої спільноти за смачну випічку та чудові сувеніри. І всім людям з Добрим серцем!»

           Усі зібрані кошти були передані онкохворому Ігорю Галаю.
         Виховуючись у такій християнській спільноті, діти ніколи не будуть черствими до чужого горя. Вони старатимуться допомогти, і кожен знайде в який спосіб. Вони ніколи не будуть байдужими, бо вже тепер розуміють, що можуть врятувати життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар