ГОЛОВНЕ МЕНЮ

8 травня 2019 р.

Конкурс дитячого малюнку "Великодня радість"

 
   З 22 квітня по 4 травня 2019 року тривав конкурс дитячого малюнка «Великодня радість», яку організувала і провела дитяча спільнота «Добре серце».
  Впродовж цього часу діти віком від 4 до 12 років мали можливість взяти участь у конкурсі і представити свої малюнки на он-лайн виставку.
    Звичайно, це було не легке завдання – на папері передати всю повноту Великодньої Радості. Але, як і завжди, діти завзято взялися до справи, на повну включили свою уяву.
     Всі представлені малюнки, а їх було чимало, милували око глядачів своєю неповторністю, різнобарв’ям, унікальністю, зачаровували з першого погляду. Дитяча безпосередність, відвертість та щирість в кожному русі пензля чи олівця, а ще в кожному з них вкладено частинку дитячої душі.
    Уявивши Великодній час та відобразивши його на папері, діти приносили свої роботи у Катедральний Собор Святого Воскресіння до 28 квітня 2019 р.
     Пропонуємо Вашій увазі чудові роботи маленьких талантів, учасників конкурсу дитячого малюнку «Великодня радість».
    З 29 квітня по 4 травня тривало незалежне онлайн-голосування за роботи маленьких талантів. 
   5 травня 2019 року У Провідну неділю в Катехетичному центрі відбулось урочисте завершення і підбиття підсумків конкурсу дитячих малюнків «Великодня радість». 
За результатами онлайн голосування, перемогу отримали: 
І місце - Харук Іван (162 голоси);
ІІ місце - Ботюк Христинка (120 голоси); 
ІІІ місце - Пахомов Константин ( 34 голоси);

     Переможців було нагороджено цінним подарунком та грамотою, а учасникам конкурсу вручено дипломи.
        Організатори надіються, що конкурс сподобався дітям. Кожен, хто подав свою роботу, зумів проявити свій талант, свою Великодну Радість. І, безперечно, переможцями стали всі юні художники!

Немає коментарів:

Дописати коментар