ГОЛОВНЕ МЕНЮ

3 червня 2019 р.

Проща до Погінської чудотворної ікони Матері Божої

     1 червня 2019 року учасники дитячої спільноти «Добре серце» взяли участь у Архієпархіяльній прощі катехитичних шкіл до Погінської чудотворної ікони Матері Божої. Духовною перлиною Карпат називають миряни відпустове місце з чудесною історією -  Монастир Успіння Матері Божої в Погоні ЧСВВ.
     Діти разом із своїми батьками виявили цю жертовність, щоб вознести спільну благальну молитву до Божої Матері за родину, Україну і мир. Попередньо зорганізувавшись, діти прибули до Погоні, щоб приступити до сповіді, взяти участь у Святій Літургії, прийняти святе причастя.
   Організатори прощі підготували для дітей також цікаву пізнавальну мистецьку програму, яка включала банси, пісні, ігри. Під срібними краплинами води, які, не шкодуючи, розбризкували зі спеціальних машин пожежники, діти раділи всьому, що сотворив наш Небесний отець.

   В цей день учасники спільноти були активними, вони весело і з користю провели час у перший день літніх канікул. А скільки нових позитивних вражень залишилось у маленьких добрих серцях на все життя?
   Одухотворені, сповнені ласки Погінської Богородиці, щасливі діти, разом із батьками повернулися до рідного Івано-Франківська. 

Немає коментарів:

Дописати коментар