22 жовтня 2019 р.

Майстер-клас на лоні природи: діти навчилися виготовляти вервички

     
 20 жовтня 2019 року чергова зустріч учасників дитячої спільноти «Добре серце» відбулась на лоні природи. Сонячний день золотої осені поманив дітей до парку. А тут, серед золотого, багряного, жовтого листя, на залитій сонцем галявинці, легенькі павутинки бабиного літа лоскотали веселі обличчя дітей. Бездонне і таке голубе небо мінилося, бліднуло, заспокоювало око. Воно ніби охопило в свої обійми ліс, огорнуло його своїм теплом. Яка Божа краса!
     Як не радіти такій чудовій порі? А головне – провести час з великою користю для душі. В цей день діти мали нагоду, єднаючись з Божим творінням, вправлятися у знаннях про людські чесноти, що закладені в катехизмі, а ще пограти з м’ячем.
 Родзинкою недільної зустрічі на природі став майстер-клас по виготовленню вервички. Спільно, з допомогою керівника спільноти катехита Ірини Фреїшин, діти своїми рученятами виготовили вервички. А це було не просто – нанизувати у правильній послідовності більші та менші намистинки. Допомагали дітям волонтери Ліля та Юля Озьмінські. Всі добре засвоїли будову вервички.  На наступних зустрічах буде наука – як правильно молитися на вервичці.
    Час пролетів швидко, розігрався апетит. Дуже смакувала перекуска на лоні природи! Діти залюбки почастувалися смаколиками, радісні, сповнені позитивних емоцій розійшлися по домівках.

Немає коментарів:

Дописати коментар