ГОЛОВНЕ МЕНЮ

11 грудня 2019 р.

Щонеділі – нова Біблійна історія

«Якщо ви передали своїй дитині віру в Живого Бога,
то ви передали їй усе, необхідне для життя»
Єпископ Ян Себіло

       Більше року діє на парафії Архікатедрального і Митрополичого Собору Воскресіння Христового дитяча спільнота «Добре серце». За цей час хтось новий долучився до спільноти, хтось вирішив змінити свої уподобання. Але щонеділі учасники спільноти зустрічаються у класі Катехитичного центру і тоді для них оживають сторінки Біблії.
        Головною метою таких зустрічей є глибоке пізнання Христової віри, а ще – навчити дітей довіряти своє життя Господу, намагатися виконувати Його заповіді.
       На початку кожної зустрічі, щоб заняття пройшло добре, було ефективним, духівник спільноти о. Микола Фреїшин проводить спільну молитву. Відтак діти слухають нову Біблійну історію, у діалогах спільно шукають практичне застосування  у житті того, що почули і навчились.

 
  
       На недільних зустрічах завжди є час для творчості, ігор. Керівник спільноти Ірина Фреїшин намагається кожну зустріч побудувати так, щоб дітям було цікаво. Вона стверджує «На наших заняттях ми вивчаємо Біблію, читаємо дитячу духовну літературу, творчо працюємо. Але завжди ми ставимо собі ціль, ми розважаємо – для чого ми це робимо. Бо важливо, щоб діти усвідомлювали, що це робиться не марно, не для якоїсь розваги, а для того, щоб принести комусь радість, чомусь навчитися, а головне зробити добру справу».
       Тепер діти спільноти "Добре серце" активно готуються до свята Святого Миколая. Цього разу вони мріють організувати свято для діточок з особливими потребами.

Немає коментарів:

Дописати коментар