17 жовтня 2018 р.

Дитяча спільнота «Добре серце» у «Калиновій Слободі»

     13 жовтня 2018 року на парафії храму Всіх святих УГКЦ містечка «Калинова Слобода» вперше відбулась зустріч найменших учасників спільноти «Добре серце», що зорганізовується при храмі. Цього сонячного суботнього дня матері разом із своїми дітьми вперше зустрілись у храмі, щоб разом поспілкуватись, поговорити про Добро, Віру, Любов у житті родин. 
      Дитяча спільнота, яка має на меті плекання правдивої побожності, розвиток у дітей творчих здібностей і талантів, проведення благодійних акцій, до слова, вже розпочала свою діяльність і при Архікатедральному  і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ м. Івано-Фраківська. 
    "У «Калиновій Слободі» до нашої християнської спільноти, – говорить керівник Ірина Фреїшин, – ми залучатимемо до участі наших найменших дітей – віком від шести років. Під час занять наші діточки проходитимуть коротенькі катехетичні науки через ігри, біблійну анімацію, гратимуть у пізнавальні ігри, малюватимуть, навчаться робити своїми ручками різноманітні творчі вироби, аплікації, ставитимуть сценки, а також для дітей організовуватимуться цікаві паломницькі екскурсії. І все це ми робитимемо з молитвою і Божим благословенням».
    Під час суботньої зустрічі діти разом із батьками під час колективної праці виготовили плакат «Зробимо добрим наше серце».

Немає коментарів:

Дописати коментар