8 жовтня 2018 р.

Перша зустріч дитячої спільноти «Добре серце»

    При Архікатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ з благословення настоятеля митр. прот. Юрія Новицького розпочала свою роботу парафіяльна дитяча спільнота «Добре серце» (керівник Ірина Фреїшин). Спільнота створена з метою заохочення дітей до поглиблення пізнання основ християнської віри, спілкування та розвитку їх здібностей і талантів.
     7 жовтня 2018 року у Катехитичному центрі при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового відбулась перша зустріч учасників спільноти. Були окреслені цілі і завдання, обговорено плани на майбутнє. На першу зустріч діти прийшли із своїми батьками, що дало добру нагоду для знайомства та визначення пріоритетів діяльності спільноти. В планах – катехетичні науки, організація благодійних акцій, паломницькі екскурсії, прощі, майстер класи, пізнавальні ігри, підготовка тематичних виступів до свят літургійного року.
     Зустріч пройшла в дружній, теплій і сердечній атмосфері. Всі активно попрацювали – долучилися до гри-роздуму «Довіра», взяли участь в тематичному занятті «Християнські чесноти», а під час колективної праці усі разом виготовили плакат «Добро починається з тебе».

Немає коментарів:

Дописати коментар