28 січня 2020 р.

Разом пізнаємо Боже слово

       26 січня 2020 року діти учасники спільноти «Добре серце» зібралися на свою чергову зустріч. Цього разу на катехизаційному занятті діти вивчали тему «Богом сотворений видимий і невидимий світ». При допомозі керівника спільноти Ірини Фреїшин діти дізналися відповіді на питання: хто такі ангели, як вони з’явилися, скільки їх і хто між ними є головними? З особливим захопленням і трепетом слухали діти розповідь про те, як ангели допомагають людям.
       Діти постаралися запам’ятати на все своє життя те, що ангели бережуть нас в небезпеці, відвертають від нас загрозу; ослаблюють спокуси та відвертають від гріха; заохочують нас до добрих вчинків; моляться і просять за нас Бога; не залишають нас навіть в годину смерті; навідують душі в чистилищі, знаходять їм добродіїв на землі, щоб за них молилися і просили.
       Щоб закріпити одержані знання, діти залюбки взялися до творчої роботи. З натхненням діти малювали своїх ангелів-охоронців. І кожен старався у свій малюнок вкласти всю доброту свого маленького доброго серця.
       Для того, щоб навчання було дійсно продуктивним, на занятті була весела перерва: цього дня не обійшлося без веселих руханок.
           На завершення діти спільною молитвою попросили у Всевишнього здоров’я для своїх батьків,миру в Україні і пообіцяли знову зібратися дружною сім’єю на наступне катехизаційне навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар