15 січня 2020 р.

Діти спільноти відвідали виставу «Ісус народився в моєму домі»

          12 січня 2020 року діти – учасники спільноти «Добре серце» парафії Воскресіння Христового разом із своїми батьками малу чудову нагоду переглянути виставу «Ісус народився в моєму домі». Різдвяне дійство підготували діти парафії Різдва Христового м. Івано-Фравнківськ.
      Музично-театральна феєрія глибоко вразила дітей. На сцені юні артисти розповідали про народження Ісуса Христа і славили Його. Театральна постановка була наповнена діалогами, танцями, піснями, тож всі захоплено спостерігали за тим, що відбувалося на сцені.
       Діти разом із казковими героями дізналися, що Різдво – це Божий замисел спасіння людей від гріхів через Свого Сина Ісуса Христа. Для цього Він і народився на землі.
      Вистава сподобалася не тільки дітям, а й дорослим. Батьки щиро зізнавалися, що люблять відвідувати родиною вистави, концерти. А дана вистава «Ісус народився в моєму домі» змусила всіх задуматися над тим, наскільки для кожного із нас є важливим це свято, адже народження Ісуса Христа символізує новий етап у житті, дарує людям надію і віру на майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар